Сръбската звезда отмени концертите си Голяма трагедия сполетя семейството на

...
Сръбската звезда отмени концертите си Голяма трагедия сполетя семейството на
Коментари Харесай

Трагична загуба сполетя тази голяма певица, спира да пее

Сръбската звезда анулира концертите си

Голяма покруса сполетя фамилията на сръбска турбофолк икона, която я накара да отсрочи всички новогодишни концерти. Семейството на Драгана Миркович е потънало в тъга. Тя имаше концерти в Арената на 23 и 30 декември, само че в петък вечерта певицата показа с почитателите си, че те ще бъдат анулирани, осведомят сръбските медии.

Сръбската звезда показа за загубата си, като в същото време разгласи и новите дати за концертите си:

" С голяма горест съм принудена да се обърна към вас през днешния ден. Аз и фамилията ми претърпяваме едни от най-тежките дни, тъй като загубихме нашата скъпа баба, майка и свекърва Марта. Тези дни моето място е при фамилията ми и колкото и да очаквате нашата компания, би трябвало да ви уведомя, че ще отложа концертната активност в идващия интервал. Така че концертите в Арена за 29 декември и 30 ще би трябвало да се реалокират за 16 декември и 17 февруари ", изяснява тя на почитателите си и прибавя:

" Повече от всичко желаех да завърша годината по най-красивия метод с теб, който обичам и който обичаш мен, и да стартира моето турне, само че съм сигурен, че ще схванеш за какво това е невероятно сега. Знам какъв брой доста очаквахте всичко, че някои от вас пропътуваха половината свят, с цел да бъдат с мен, и ще направя всичко допустимо да ви се реванширам. Билети, закупени за предходни дати, ще важат за новите дати. От свое име и от името на фамилията ви благодаря за известията за съболезнования, схващане, поддръжка и обич, те значат доста за нас ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР