Сръбската атлетка Оливера Йевтич коментира инцидента на маратона на София

...
Сръбската атлетка Оливера Йевтич коментира инцидента на маратона на София
Коментари Харесай

Оливера Йевтич: Този мъж можеше да ме убие!

Сръбската атлетка Оливера Йевтич разяснява случая на маратона на София в неделя. Участничката на пет Олимпиади беше жестоко изблъскана и повалена на паветата на площад площад " Княз Александър Батенберг " при старта на 10-километровата отдалеченост. Впоследствие стана ясно кой й стори това - Боян Вачев, който към този момент е арестуван.

" Не ми се мисли по какъв начин можеше да приключи всичко. Този мъж можеше да ме убие! Ако бях блъснала непосредствено главата си на паветата, това сигурно щеше да постави завършек на живота ми! Извадих шанс, че до мен имаше мъж и си паднах на бедрото ", разяснява Йевтич.
" В оня миг започнах да викам " Главата ме боли, главата ме боли! ". Мислех, че това са последните ми думи. Медицинският екип бързо стигна до мен и ми оказа първа помощ ", описа сръбкинята пред

43-годишната Йевтич е уверена, че Вачев я е атакувал съзнателно. " Видях видеото по какъв начин минава през останалите, той атакуваше мен. Почувствах скотски инстинкт сега, в който ме изблъска. Човекът може би тежеше повече от 100 кг. Искам да знам повода да ме нападна толкоз жестоко. Той като че ли се стремеше да ме нарани ", добави тя.


" В последна сметка значимото е, че нямам счупвания, само че главата ми към момента ме боли ", сподели още Йевтич.

" Питам се дали съм сторила нещо неправилно в живота си. Не знам дали има някакъв интерес към мен, само че съм сигурна, че се е упражнявал по какъв начин тъкмо да ме нападна ", добави сръбкинята.

" Голям пропуск на уредниците. Той е приключил надпреварата. Не ми е ясно по какъв начин никой не го е задържал при финиширането му. Вярвам, че българската полиция ще позволи случая. Християнско е да се прости, бих приела извинението му, само че желая да знам същинската причина за грубото му деяние ", сподели още Йевтич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР