Справящата се брилянтно в областта на социалните медии и бизнес

...
Справящата се брилянтно в областта на социалните медии и бизнес
Коментари Харесай

Ето я първата жена с 300 млн. Instagram последователи

Справящата се брилянтно в региона на обществените медии и бизнес акула Кайли Дженър, член на клана Кардашиян, стана най-следваната жена в Instagram в света, надхвърляйки 300 милиона почитатели, сочат данни от нейния акаунт.

24-годишната риалити звезда изпревари поп певицата Ариана Гранде, с цел да стане най-популярната жена в приложението.

Мъжът с най-вече почитатели в Instagram в света остава футболната сензация Кристиано Роналдо с 389 млн. почитатели. Колегата му Лионел Меси също е надхвърлил 300 милиона.

Дженър стана известна като част от телевизионното риалити шоу " Keeping Up with the Kardashians ", в което взе участие дружно с известните си сестри Ким, Кортни и Клои Кардашиян. След това тя основа извънредно сполучливата компания за гримове „ Kylie Cosmetics “, наред с доходоносните вложения в света на бизнеса.

През септември Дженър разгласи в Instagram, че е бременна с второто си дете. Тя има щерка от колегата си рапъра Травис Скот, който на 5 ноември изнасяше концерт на музикалния фестивал „ Astroworld “ в Хюстън, когато при сборичкване с почитатели починаха 10 души. След нещастието Дженър се усамоти, като се върна в Instagram едвам на 24 декември, с цел да разгласява фотография на майка си, последвана от фотоси този месец, на които се вижда наедрелият стомах на Дженър.

През 2018 година, откакто се роди щерка ѝ, Дженър счупи върхове, когато известието ѝ за раждането получи повече от 18 милиона лайкове - връх, който от този момент е подобряван неведнъж, като обява на фотография на яйце получи най-вече лайкове за всички времена до момента: 55,7 милиона.
Свързани вести Кайли Дженър и 3-годишната ѝ щерка със смъртни закани след концерта на Травис Скот Бомба! Риалити звездата Кайли Дженър още веднъж е бременна Кайли Дженър скандализира мрежата с тези устни СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР