Способностите и гъвкавостта на Букайо Сака никога не са били

...
Способностите и гъвкавостта на Букайо Сака никога не са били
Коментари Харесай

Тони Адамс: Сака е добър, колкото Меси

Способностите и гъвкавостта на Букайо Сака в никакъв случай не са били поставяни под въпрос, до момента в който характерът му също мина няколко теста след пропуща от дузпа във финала на Евро 2020 и крах да се класира за Шампионската лига на клубно равнище. Сака към момента не се е обвързал с нов контракт с " артилеристите ", само че той оказа помощ на Арсенал да се изкачи начело в таблицата на Висшата лига, като записва седем гола и шест асистенции във всички надпревари този сезон, а легендата на тима Тони Адамс съпостави крилото с Лионел Меси.

Мисля, че състезател на сезона е Сака. Детето е просто феноменално. Имах малко съмнения с Гарет Саутгейт, който по време на Световното състезание го размени. Той е толкоз добър, колкото Меси. Аржентинецът очевидно е в края на кариерата си. Дори когато го поставите под въпрос, той пропусна дузпата си на Евро 2020 и се завърна. Всеки път, когато го видя, той прави голове и вкарва попадения. Феноменален футболист и е най-добрият състезател за Англия, и най-хубавият състезател за Арсенал ", показа Адамс.

Сака записва три гола за Англия по време на Световното състезание през 2022 година, като цената му продължава да пораства, докато се показва отлично, както за страната си, по този начин и за клуба си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР