Спортно-техническото ръководството на Борусия (Дортмунд) е набелязало Себастиан Але от

...
Спортно-техническото ръководството на Борусия (Дортмунд) е набелязало Себастиан Але от
Коментари Харесай

В Дортмунд вече имат готов заместник за Халанд

Спортно-техническото управлението на Борусия (Дортмунд) е набелязало Себастиан Але от Аякс за възможен заместител на Ерлинг Холанд, оповестява “Билд”. Роденият във Франция нападател има опит в Бундеслигата, откакто за два сезона преди време остави отлични усещания с екипа на Айнтрахт (Франкфурт).

През 2019 година той мина в Уест Хам, само че там кариерата не му потръгна и след това беше продаден на Аякс за 22,5 млн. евро. С екипа на нидерландския гранд Але още веднъж влезе във форма и към този момент има 23 гола в 34 срещи, което притегли интереса на Дортмунд.

“Не знам какви са проектите на Борусия, само че не изключвам да има интерес към него на фона на класата му. Мога само да кажа, че той ще коства много”, съобщи треньорът на Аякс Ерик загар Хаг.

Този сезон националът на Кот д'Ивоар се отличи с четири гола в една среща в Шампионската лига - против Спортинг (Лисабон) (5:1) в първия кръг на груповата фаза.

“Жълто-черните” от Вестфалия се интересуват още от новия немски национал Карим Адейеми, който играе за Ред Бул (Залцбург).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР