Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС - Велико Търново

...
Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС - Велико Търново
Коментари Харесай

Отложиха „железничарското“ дерби между Локомотив - Горна Оряховица и Локомотив - Мездра

Спортно-техническата комисия при Зоналния съвет на БФС - Велико Търново отсрочи за неопределен срок срещата от 5-ия кръг на шампионата в Северозападната Трета лига сред тимовете на ОФК Локомотив - Горна Оряховица и ОФК Локомотив - Мездра.

По стратегия дуелът трябваше да се играе на 3 септември (събота) от 17:00 часа на стадион „ Локомотив “ в Горна Оряховица.

Решението е взето на съображение член 44, т. 1, писмен знак б) от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС за сезон 20022/2023 година на изключително съвещание на комисията, състояло се на 29 август. Мотивите: присъединяване на шест състезатели от тима на ОФК Локомотив - Горна Оряховица в публични мачове от Шампионска лига на Европа по мини футбол.

Поради отлагането на мача в Горна Оряховица ОФК Локомотив - Мездра ще изиграе контролна среща с отбора на Гранит - Владая, който през този сезон се състезава в Група „ Б “ на Югозападната Трета лига. Контролата е на 2 септември (петък) от 18:00 часа на стадион „ Локомотив “ в гр. Мездра.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР