Спортният министър Красен Кралев изпрати съболезнователен адрес до семейството на

...
Спортният министър Красен Кралев изпрати съболезнователен адрес до семейството на
Коментари Харесай

Министър Кралев за Бисер Михайлов: Напусна ни достоен човек, отдал живота си на спорта

Спортният министър Красен Кралев изпрати съболезнователен адрес до фамилията на легендата на Левски - Бисер Михайлов, който умря през вчерашния ден на 77-годишна възраст.

" Уважаеми господин Михайлов, скъпи Ники, опечалено семейство,
С голяма горест научих новината за кончината на Бисер Михайлов. Напусна ни една легенда на българския спорт. В този печален миг приемете моите най-искрени съболезнования за Вашата загуба.

Бисер Михайлов сложи началото на велика фамилия, защитавала с чест и горделивост фланелката на Левски и българския народен тим по футбол.

С екипа на " сините " той продължава да бъде рекордьор по изиграни мачове под рамката на вратата - 287 във всички шампионати. С обичания тим Бисер Михайлов подвигна четири пъти шампионската купа на България (1965, 1968, 1970 и 1974 г.) и стана троент притежател на Купата на Съветската войска (1967, 1970 и 1971 г.). Стилът му на игра остава паметен за феновете на футбола у нас със самоотвержените намеси и блестящия инстикт на голлинията.

Напусна ни един заслужен човек, отдал живота си на спорта. Загубата на сходна персона носи горест на всички, които обичат футбола.

Поклон пред светлата му памет! ", споделя Кралев в съболезнователния адрес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР