Спортният лиценз на БФС е вън от опасност, след като

...
Спортният лиценз на БФС е вън от опасност, след като
Коментари Харесай

БФС успя да спаси своя лиценз на Десетия си конгрес

Спортният лиценз на БФС е вън от заплаха, откакто делегатите на Десетия одобриха в петък бюджет за идващите пет години. Това стана с съвсем цялостно единогласие при петте вота.

Всяка една от идните години – 2022, 2023, 2024, 2025 и 2026-а, беше прегледана настрана и гласувана сама по себе си. Не повече четирима делегати даваха избор като въздържали се, а постоянно единствено един бе срещу.

За отразяващите форума публицисти бюджетът не стана явен, защото още през цялото време беше оповестено, че данните ще се виждат за всяка година на мониторите пред тях, само че това не се случи.

Отделно, Конгресът даде пълномощия на Изпълнителния комитет да прави корекции на финансовата рамка по години в идващия петгодишен интервал, като за това 392 клуба гласоподаваха За, 1 беше срещу, а 3 се въздържаха.

Както е известно, спортният министър Радостин Василев няколко пъти предизвести, че няма да се колебае в предприемането на ограничения за прекъсването на активността на БФС, в случай че не бъде утвърден бюджета на централата. С одобряването му в този момент заплахата от лишаване на лиценза на БФС по тази точка отпада.

Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР