Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета говори пред Дарик за

...
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета говори пред Дарик за
Коментари Харесай

Джарета: Ганчеви имат страхотен проект, който изисква време

Спортният шеф на ЦСКА-София Кристиано Джарета приказва пред " Дарик " за обстановката на " Армията ". Шефът на " алените " съобщи, че семейство Ганчеви имат страховит план, който обаче изисква време.

" Първото нещо, което изниква в главата ми след жребия е миналогидишният конфликт. Помните по какъв начин приключи 1/2-финалът и в този момент е едно неприятно няпомняне за всички нас в клуба, тъй като ние водехме броени минути преди края и ни вкараха. Сега неотложно би трябвало да го загърбим в предишното. Сега имаме втори късмет, ще създадем всичко допустимо да го грабнем и да продължим напред. Трудно е да се каже, тъй като когато един тим е по-слаб или по-добър, не постоянно е въпрос единствено на игрово държание, а и на психическо положение. Затова е значимо в какво положение ще влязат в полуфинала, което важи и за нашия тим. Моят опит ми е посочил във времето, че психическата конфигурация прави разликата.
Изоставането от Лудогорец е прекомерно огромно. Почти невероятно е да се навакса разликата, само че ние би трябвало да се борим във всеки мач, с цел да вземем оптимален брой точки и ще забележим в края на сезона. Трябва да продължим. Затова първо - би трябвало да вземем колкото се може повече победи до края на сезона и второ - да се възползваме от шанса си за Купата на България. Това са ни най-важните цели.

В един от мачовете имаше банер против семейство Ганчеви, което също ме разочарова. На първо място Ганчеви са съществени хора, които имат финансите и ресурсите да устоят клуба, което в модерния футбол е мъчно. Имат страховит план, който обаче изисква време. Разбирам позицията на почитателите, само че те би трябвало да бъдат спокойни, призовавам ги да имат самообладание, тъй като семейство Ганчеви най-вече желаят ЦСКА да бъде на челните места, само че това изисква време. Те имат потенциала и знанията да вършат печеливш футбол. В предишното са го доказвали, да вземем за пример в Литекс.
 Царско село - ЦСКА-София @@@
Няма по какъв начин да ви кажа какво се приказва след срещата с Царско село. Това се неща, които не можем да споделим с медиите и би трябвало да си останем в съблекалнята на отбора. Ще бъде доста непрофесионално, в случай че ви издам диалога, речта на някого или реакциите на различен.

За благополучие, към момента епидемията не е обхвала съществено България и всеки се надява да не се стигне до по-сериозно състояние. Футболистите си приказват по сред си за ковид, което е обикновено. Светът е в съществено състояние и събитията са трагични. Напълно поддържам рестрикциите от БФС за затворените врата. Мерките би трябвало да бъдат съществени против ковид, тъй като да вземем за пример в Италия, ние подценихме болестта и по тази причина има хиляди заболели, което е сериозен проблем. Трябва да съблюдаваме всички ограничавания, в това число за футболистит, почитателите и всички хора. Нека следваме всички рекомендации като миене на ръце от време на време и всички други, с цел да бъдем крачка напред, а не да се заразим. Така че щом федерацията споделя да бъдат срещите при закрити врата, би трябвало да го спазим, тъй като здравето е по-важно от футбола ", съобщи Джарета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР