Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков даде специално интервю Дарик

...
Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков даде специално интервю Дарик
Коментари Харесай

Караманджуков: Има сериозен интерес към Текпетей, но той остава в Лудогорец

Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков даде особено изявление „ Дарик радио “. Той бе безапелационен, че клубът няма да се разделя с Бърнард Текпетей, макар сериозния интерес към него и разяснява опцията „ орлите “ да се подсилят с още футболисти до края на зимния трансферен прозорец.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Истината е, че има сериозен интерес за Бърнард Текпетей. Той направи доста мощна година и неслучайно бе определен за най-хубав чужденец в България, само че знаете обстановката с травмата на Рик (б.р – Джонатан). На този стадий няма да бъде продаден. Винаги съм казвал, че в Лудогорец всеки идва и това е част от неговата стъпка в неговата кариера “, стартира Георги Караманджуков.

„ Радвам се, че мощната му пролет, когато вкара значими голове и есента, която също му беше на високо равнище, се виждат от доста съществени грандове, които го харесват и го желаят, дават доста положителни пари, само че изрично на този стадий няма да се разделим. С никого няма да се разделяме. Това е тимът, с който Лудогорец ще се бори за задачите си през пролетния полусезон “, продължи той.

Караманджуков разяснява и слуховете за трансфер на крилото Кайо Видал: „ В Лудогорец, когато всичко е реалност, тогава осведомяваме. Наблюдаваме няколко футболисти. До 28-и февруари (б.р. – краят на трансферния прозорец в България) има много време. Не изключвам, че е допустимо да се подсилим на избрани позиции. “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР