Спортният директор на Алън Пардю е сред вариантите за нов

...
Спортният директор на Алън Пардю е сред вариантите за нов
Коментари Харесай

Пардю има оферта от Англия, може да напусне ЦСКА-София

Спортният шеф на Алън Пардю е измежду разновидностите за нов управител на АФК Уимбълдън, който играе в британската Лига 1, написа The Athletic. Ръководството на " доновете " търси кой да наследи Глин Ходжис, който разтрогна по взаимно единодушие в събота след провалянето с 0:2 от МК Донс.

59-годишният Пардю е подготвен да се хвърли в предизвикването, считат в Англия. Специалистът желае да се върне към мениджърската работа, а почитателите сигурно биха одобрили вероятно негово предопределение, тъй като той е роден в Уимбълдън.

Son of Wimbledon Alan Pardew wants to be the Dons’ new don. He’s currently CSKA Sofia’s technical director but I can’t think of an Uncle Bulgaria gag. He wants to come, though. Emma Hayes or Pards?
— Matt Slater (@mjshrimper) Най-доброто достижение в кариерата на Пардю е петото място с във Висшата лига през 2012 година, когато беше определен и за управител на годината в Англия. Той може да се похвали и с два финала за ФА Къп.

Уимбълдън е в серия от 11 мача без победа и се намира на 21-о място в класирането, единствено на точка над зоната на изпадащите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР