Спортната преса в Чехия отделя сериозно внимание на мача между

...
Спортната преса в Чехия отделя сериозно внимание на мача между
Коментари Харесай

Пресата в Чехия отделя сериозно внимание на мача Виктория - ЦСКА

Спортната преса в Чехия отделя съществено внимание на мача сред Виктория и ЦСКА - първи от плейофите за влизане в групите на шампионата Лига на конференциите. На първата си страница вестник " Спорт " излиза със заглавие, че три локални тима се борят за 245 милиона крони. Другите две европейски срещи са Яблонец против Жилина и Славия против Легия.

На първа страница е изкарано изявлението на треньора на Виктория Билек, че тимът му би трябвало да откри място в групите.

За мача против ЦСКА са отделени две страници - шеста и седма. Водещият материал е със заглавие, ориентирано към продадения футболист на отбора Ба Луа, който обаче ще играе против ЦСКА. Всички тук го надъхват да се раздели с Виктория по допустимо най-хубавия метод - като играе водеща роля тази вечер.
 Снимка 543723
Източник:

Отбелязва се мощната игра на ЦСКА против Осиек и изявлението на Стойчо Младенов, че Виктория е добър тим, който може да изненада всеки съперник.

Мачът Виктория - ЦСКА стартира в 20:00 часа българско време. В Пилзен има билборди за срещата с апел почитателите да са оптимално доста. Разрешено е да има най-много 7000 на трибуните.
 Снимка 543725
Източник:

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ , пратеници на ТОПСПОРТ в Пилзен, Чехия.
 Един от най-важните мачове в новата история на ЦСКА
Един от най-важните мачове в новата история на ЦСКА

Днешният конфликт с Виктория в Пилзен ще е съдбоносен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР