Според Валери Тодоров най-тежки ще са хуманитарната криза и екологичната

...
Според Валери Тодоров най-тежки ще са хуманитарната криза и екологичната
Коментари Харесай

Валери Тодоров: Военно положение ще бъде обявено в Русия

Според Валери Тодоров най-тежки ще са филантропичната рецесия и екологичната злополука. Вече има 1 милион бежанци. Броят им не нараства бързо, тъй като няма задоволително информация, а и има доста хора по границите, за които въобще не знаем какъв брой са.

По думите на Тодоров не трябва да се държим като спечелили, тъй като във войната е като в брака, постоянно има двама. Това, че Путин може да се трансформира в злодея на века, не понижава нещастието. По-голямата част от руснаците не одобряват тази война. Със глобите внезапно доста хора са без виновност отговорни, без значение дали те са в страната или по пътищата на Европа.

Путин сменя тактиката, откакто не съумя неговия блицкриг, счита Елена Поптодорова. Сега има последователно и настъпателно заличаване на военната мощност на Украйна и предизвикателство на доста тежки цивилен вреди. Не виждам добър сюжет, единствено страдалчество и всеотдайност. Очевидно желанието е Украйна да бъде заличена такава, каквато е, сподели Поптодорова.

Ако до седмица не се реализира помирение, следствията ще бъдат доста огромни и ще се премине във фаза на дълготрайна война. " Тази война можеше да се планува ", сподели журналистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР