Според Световния доклад за щастието, финландците са най-щастливите хора в

...
Според Световния доклад за щастието, финландците са най-щастливите хора в
Коментари Харесай

Хората във Финландия са най-щастливите в света, България е на 77-о място

Според Световния отчет за щастието, финландците са най-щастливите хора в света за шеста поредна година. След Финландия се подреждат Дания, Исландия и Израел. България е на 77-о място по благополучие - това значи повишаване с осем места спрямо предходната година, съобщи Българска национална телевизия.

Докладът се разгласява годишно отМрежата на Организация на обединените нации за решения за стабилно развиване.Той се основава на оценка на хората за тяхното благополучие, както и от обществени и стопански данни.

Според Лекса Сейферт, която живее в Хелзинки от 12 години, Финландия е най-щастливата страна освен поради изискванията, които дава, само че и поради това, че хората правят оценка дребните неща.

" Така е в последните шест години. Има доста неща, които ни вършат щастливи. Според мен един от главните фактори е грижата за природата. Симбиозата сред природата и индивида. Разбира се също по този начин спокойствието, което имам в страната ни. Има доста структурни детайли, които ни вършат щастливи, неща които в другите страни ги няма. Имаме страхотни свежи плодове. Образователната система е страхотна, като цяло имаме задоволително време, с цел да плануваме бъдещето си. " - споделя Лекса Сейферт.

България е на 77-о място, макар разтърсванията в страната през последната година.

Войната в Афганистан и Ливан оставя двете страни на дъното на класацията, в която са включени над 150 страни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР