Според слуховете от преди седмица Павел Попандов има незаконна дъщеря Нейната

...
Според слуховете от преди седмица Павел Попандов има незаконна дъщеря
Нейната
Коментари Харесай

Павел Попандов проговори: Има ли незаконна дъщеря?

Според слуховете от преди седмица Павел Попандов има противозаконна щерка

Нейната майка е Живка Пенева или позната като Пепи от паметната лента „ Оркестър без име “.Столичен всекидневник тиражира слухът, че обичаният на милиони българи артист има извънбрачно момиче от нея.

Според публикацията Павел Попандов и Живка изживели плевел любовен разказ през далечната 1981 година, когато се снимал кино лентата.При подготовките в леглото, съгласно сцените, артиста обещавал на колежката си да се разведе със брачната половинка си и да заживее с нея и дъщеричката им.

Само че той я излъгал и Пенева единствено отгледала детето си.

„ От публикацията научих, че имам извънбрачна щерка. Ами изрично отхвърлям това да е истина. И всеки, който твърди противното е най-малкото противен измамник “, засегнат е Попандов.

Той има един дълготраен брак със брачната половинка си, с която имат една-единствена щерка Лиляна. Преди шест години тя ги направи баба и дядо, като роди дъщеря си Линда.

Основата на този противен скандал е от преди няколко години. Тогава Живка Пенева гостува в предаването „ Преди обед “. Екранната Пепи споделя, че забременява с щерка си Теодора по време на фотосите, само че не разкрива името на бащата. Тогава плъзват клюки, че бащата е Стефан Данаилов, макар че той не взе участие във кино лентата. Но откакто тази версия отпада, стартира да се спряга името на Павел Попандов, с който са екранни гаджета.

Източник: Ретро

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР