Според реномирани източници като Forbes, крипто зимата официално приключи наскоро,

...
Според реномирани източници като Forbes, крипто зимата официално приключи наскоро,
Коментари Харесай

Нови криптовалути, в които да инвестирате през 2023 година

Според реномирани източници като Forbes, крипто зимата публично завърши неотдавна, което сигурно е добра вест за всички почитатели на крипто света.

В тази публикация ще разгледаме две нови криптовалути, които будят огромен интерес – Wall Street Memes и Sonik Coin , като също така ще хвърлим “едно око ” върху пазара, с цел да забележим какво ни чака в идващите дни и седмици.

Най-добрите предварителни продажби сега

Ако обичате да инвестирате в нови монети, които имат капацитет пред себе си, то в този момент ще ви представим две криптовалути, които могат да бъдат ужасно доходоносни, в случай че плановете “изригнат ”.

Wall Street Memes – меме криптовалута, чиято предпродажба задмина даже тази на Етериум

Wall Street Memes  или в резюме $WSM, потвърди, че даже меме криптовалутите могат да слагат нови стандарти в света на криптовалутите. Предпродажбата на този непредвиден шлагер даже надмина тази на Етериум по триумф, а даже още не е завършила.

С над $24.6 милиона събрани още преди формалния старт на монетата и с цена, която към този момент доближи $0.0334, е явно, че Wall Street Memes притегля голямо внимание към себе си. ICO-то наближава своя край, само че ползата към този нов план е към момента доста висок.

Защо има такова неспокойствие? Един от отговорите може би е в мощното онлайн наличие. С над 250,000 почитатели в X (Twitter), $WSM основава резултат на “екстаз ”, който рядко се вижда даже измежду по-големите крипто планове.

Мнозина анализатори и специалисти по тематиката към този момент обмислят опцията $WSM да осъществя до 10Х възвръщаемост в близко бъдеще. Въпреки евентуалните опасности, свързани с всяка нова криптовалута, Wall Street Memes се профилира като една от най-вълнуващите благоприятни условия за вложителите през този интервал.

Sonik Coin – меме монета, която предлага стейкинг благоприятни условия

Sonik Coin е нова меме криптовалута, която към този момент сподели своя капацитет, като събра над $76,000 досега в границите на два дни. Но какво прави тази монета по този начин привлекателна за вложителите, с изключение на нейната комична еднаквост?

Основната прелест на Sonik Coin идва от нейната атрактивна цена. Тази криптовалута може да бъде закупена за едвам $0.000014, което я прави налична за необятна гама от вложители, търсещи вълнуващи благоприятни условия в света на криптовалутите. На фона на Wall Street Memes, това се явява една “по-бюджетна ” опция.

Общият брой токени на Sonik Coin е алегорично заложен на 299,792,458,000 – число, което съответствува със скоростта на светлината във вакуума. Това прибавя спомагателен сексапил към валутата и притегля вниманието на обществото.

Освен това, 50% от всички токени са предопределени за предварителна продажба, което оказва помощ на монетата да набере скорост и да се откри като сериозен състезател на пазара. Но същинското прелъщение идва от обстоятелството, че 40% от токените са отредени за стейкинг.  

Това дава опция на притежателите на криптовалутата да блокират своите токени и да получават въздържан приход от тях, което е превъзходна алтернатива за тези, които желаят да извлекат максимума от своята инвестиция.

За кого е инвестицията в меме криптовалути?

Меме криптовалутите са известен тренд през последните месеци, привличайки вниманието на нови и “стари кучета ” в промишлеността. Но кой е идеалният профил на вложителя, който би се отдал на привлекателността на тези хумористични, само че постоянно волатилни монети?

Феновете на рисковете вложения

Меме криптовалутите са известни със своята волатилност. Те могат да преживеят метеоритни възходи и по същия метод стремителни падения на цената си в границите на няколко часа или дни. Ако сте вложител, който обича адреналина и готовността да поема опасности, тогава това може да е точният вид инвестиция за вас. Освен вълнението от евентуалните огромни облаги, би трябвало да сте подготвени и за загуби.

За вложители с не толкоз огромен бюджет

Много от меме криптовалутите стартират с извънредно ниска цена, което ги прави налични за необятна гама от вложители. Няма потребност от огромен капитал, с цел да сте част от този свят. С една инвестиция от 1,000 лев а може да закупите милиони или даже милиарди токени. Това дава опцията на вложители с по-малък бюджет да се пробват в областта на криптовалутите без да рискуват огромни суми.

Ако просто желаете да се забавлявате

Меме криптовалутите не са просто инструмент за вложение – те са също по този начин развлечение. Общностите към тези монети постоянно основават занимателни мемета, събития и полемики в обществените медии. Ако желаете да бъдете част от нещо занимателно и в същото време да имате опцията за облага (или загуба), меме криптовалутите може да са отличен избор за вас.

Заключение

Новите меме монети навлизат с доста звук и тропот, като притеглят вниманието на доста вложители. С подема на придвижвания като “ Wall Street Memes “, мнозина схванаха силата на общностите, които могат да обединят напъните си в поддръжка на съответна цифрова валута. Sonik Coin пък е една от последните “звезди ” в фамилията на меме криптовалутите, като предлага забавни благоприятни условия като стейкинг и атрактивна цена на токена.  

И в случай че желаете да инвестирате в нови криптовалути, които могат да се окажат вашия “лотариен билет ” към огромните облаги, то $WSM и $SONIK могат да бъдат основните настоящи лица.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР