Според публикувания вчера обвинителен акт той е заговорничил с бившия

...
Според публикувания вчера обвинителен акт той е заговорничил с бившия
Коментари Харесай

Няма Прошка! Сащ Копаят Дълбок Гроб За Арестувания Джулиан Асандж!

Според оповестения през вчерашния ден обвинителен акт той е заговорничил с някогашния анализатор от американското военно разузнаване Челси (по-рано Брадли) Манинг, с цел да получи достъп до поверителна информация.

Според новите обвинявания дейностите на Асандж са можели да нанесат съществени вреди на Съединени американски щати, съобщи Асошиейтед прес, като напомня, че той се намира в затвор във Англия. Вашингтон желае изгонването му.

Преди малко повече от месец министерството на правораздаването на Съединени американски щати повдигна обвиняване против Асандж, който беше упрекнат в скрит план с Манинг, с цел да получи достъп до компютърната мрежа на държавното управление, напомня Ройтерс

" Безпрецедентните обвинявания против създателя на уеб страницата " Уикилийкс " Джулиан Асандж са опасност за всички публицисти, които желаят да осведомят обществеността за дейности, подхванати от държавното управление на Съединени американски щати ", съобщи Бари Полак, юрист на Асандж, представен от Асошиейтед прес.

Полак съобщи, че Асандж е упрекнат, " че е насърчил източници да му разкрият вярна информация и за публикуването на тази информация ". Това е заплаха за всички публицисти, които си правят работата, акцентира юристът.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР