Според познати на момчето, което беше унижено публично от инфлуенсъри

...
Според познати на момчето, което беше унижено публично от инфлуенсъри
Коментари Харесай

Коментар на мъжа, споделил видеото с гаврата на Чеченеца, Куката и Емили

Според познати на момчето, което беше унижено обществено от инфлуенсъри в абсурден клип, сниман в мол в Пловдив, то е със специфични потребности и в неравностойно състояние.

Милен Стаматов – мъжът, споделил видеото, което се излъчва онлайн разяснява случката.

" Бивша учителка на това момче ми сподели, че има усложнения и най-вероятно изобщо не схваща за каква подигравка става въпрос, само че тя допуска, че то може непринудено да се е съгласило ", сподели той пред БТВ.

„ Приех го извънредно персонално и я помолих да ми даде контакт на родителите на момчето. Обадих се на майката, показах се като инцидентен, естествен човек и ѝ споделих, че желая да оказа помощ с каквото мога. Разпространих видеото и информацията, която имам. Разбрах от нея, че момчето е било заплашвано. Жената ми сподели, че след случилото се изобщо не са спали.

Момчето работи на бензиностанция и има сътрудник Стоян, който е по-близък до въпросните хора. Той го е заплашвал, с цел да го накара да се появи пред камерата “, изясни Милен.

Клипът провокира полемика в обществото и голям брой мнения за държанието на хората, които са известни след хиляди в обществените мрежи.

Вчера бяха арестувани четирима души. Прокуратурата през днешния ден би трябвало да реши какви обвинявания ще им повдигне. Сред арестуваните са Тодор Огнянов с прякор Тошо Куката, Петко Атанасов Чеченеца и Емили с тротинетката. На клипа се виждат петима души, които стоят към едно момче и го третират като куче.

Емили съобщи, че на 25 март с нея се е свързал Тошо Куката с предлагането да създадат абсурден клип.

На 1 април тя отишла в Пловдив, без да знае, че момчето е болно. Твърди, че е била принуждавана и сама дефинира клипа като подигравка. А Тошо Куката твърди, че момчето единствено е желало да го снимат, с цел да стане известно.

От комерсиалния център в Пловдив обявиха, че не толерират сходни прояви.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР