Според последните анализи на Американския глобален модел GFS и Европейския

...
Според последните анализи на Американския глобален модел GFS и Европейския
Коментари Харесай

Зимата се връща със страшна сила до часове

Според последните разбори на Американския световен модел GFS и Европейския център за средносрочни прогнози (ECMWF), под въздействие на многоцентрова област от ниско налягане, в интервала сред 07- 08 декември ще се сътвори забележителна валежна конюнктура от дъжд и сняг, оповестяват синоптиците от Meteo Balkans.
Времето на Никулден
Oт югозапад облачността ще се усили и тук-там, най-вече над планинските региони от Западна и Централна България ще превали дъжд. Поради по-ниските температури в Предбалкана преваляванията ще са от сняг. По-късно денем преваляванията ще обзет Източна България, като над тези региони се чакат и по-значителни превалявания от дъжд, а над Западна България преваляванията ще са в развой на прекъсване. 

Според последните разбори на Американския световен модел GFS и Европейския център за средносрочни прогнози (ECMWF), под въздействие на многоцентрова област от ниско налягане, в интервала сред 07- 08 декември ще се сътвори забележителна валежна конюнктура от дъжд и сняг. 

Около обяд в четвъртък от запад на изток облачността ще се усилва и изначало в Западна България, а денем и в Дунавската низина ще стартират нови превалявания от дъжд. Поради по-ниските температури бързо ще преминат в сняг. Максималните температури в четвъртък ще са сред 3-4°С. Ще духа мощен северозападен вятър и температурите ще се намалят.

В петък преваляванията ще са в развой на прекъсване, като най-късно в Източна България температурите ще се намаляват. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР