Според портала WABetaInfo в месинджъра WhatsApp се е появила нова

...
Според портала WABetaInfo в месинджъра WhatsApp се е появила нова
Коментари Харесай

В WhatsApp се появи възможност за блокиране на обаждания от непознати абонати, но все още не при всички

Според портала WABetaInfo в месинджъра WhatsApp се е появила нова функционалност. Става дума за опцията за цялостно блокиране на позвъняванията от непознати номера, което ще разреши на потребителите да се предпазят от натрапници.

Според портала функционалността е станала налична за потребителите на бета-версията на IM-клиента, която може да бъде оценена от някои участници в програмата за бета-тестване, употребявайки устройства, работещи с операционната система Android. Според WABetaInfo, безусловно в идващите дни тази алтернатива ще стане налична и за останалите консуматори.

Информация за създаването на функционалността, позволяваща пречистване на гласовия трафик в месинджъра, се появи при започване на март. Но тогава нямаше детайлности, като се изключи няколко скрийншота и липса на достъп за потребителите, даже и за участниците в програмата за бета тестване. Сега тестерите имат късмет в действителност да оценят функционалността. Тя ви разрешава автоматизирано да блокирате измамниците, които неотдавна овладяват WhatsApp и се показват за чиновници на банки и правоприлагащи органи, както и натрапчиви събеседници, с които нямате предпочитание да поддържате връзка. В този случай информацията за пропуснатите повиквания ще се съхранява в историята на позвъняванията и в случай че желаете обаждащият може да се свърже с вас назад или да напише известие.

Функцията може да бъде задействана от раздел “Поверителност “. Трябва да се означи, че към момента няма информация за появяването му в iOS версията на месинджъра.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР