Според Пиргов, превозното средство се е движило с несъобразена скорост.

...
Според Пиргов, превозното средство се е движило с несъобразена скорост.
Коментари Харесай

Очевидец: Хората са изгаряли пред отворените врати

Според Пиргов, транспортното средство се е движило с несъобразена скорост. Основната причина по думите му е човешка неточност от страна на лидера, написа " Фрог Нюз ".

Пиргов е отишъл на мястото на случая малко след 3 ч. тази нощ. По негови думи минути преди тежката злополука рейсът е спрял на бензиностанция, което изключва версията лидерът да е задремал зад кормилото.

" Страничната врата беше отворена. Хората са опитвали да излязат и по този начин са си останали ", уточни още Пиргов. Страничната врата също е отворена.

Пътувайки към мястото на горящия рейс от Северна Македония, той спрял на бензиностанция „ Кристал ”. Там схванал, че единствено преди час и половина рейсът спрял за отмора. Няма по какъв начин водачът да е задремал, злополуката е станала 20 минути след почивката, сподели Пиргов. На бензиностанцията обаче той схванал, че водачите на автобуса напълнили туби с нафта – в допълнение гориво за рейса. Потвърдили го и проверяващите служители на реда.

Пожарът е тръгнал от предната част на автобуса, като съгласно служителите на реда е имало туби с нафта при аварийните гуми: „ След като работи парното, от там излиза искра (…) Пътят беше посипан с нафта “, сподели Пиргов.

Първоначалните информации гласяха, че водачът – един от първите починали на място, не е съумял да отвори вратите. Пиргов обаче сподели, че предната врата е била отворена. А пред нея е имало изгорели хора. Не е за описване, беше ужасно, сподели Пиргов.

Пожарът е бил толкоз мощен и злокобен, че те не са съумели да изминат няколко крачки, с цел да се спасят.

Оцелели са седмина души в задната част на автобуса, които с голи ръце са счупили задното дясно стъкло.

Според Васко Пиргов, евентуално множеството жертви са се задушили.

Няма по какъв начин да се извади тахо картата, защото предната част е изцяло изгоряла: „ Ламарината се е стопила “,каза специалистът.

Несъобразена скорост и илюзия на лидера евентуално са предизвикали автобусната злополука, счита Пиргов. „ Не е за описване, гледката е страшна ”, сподели той. Пиргов заяви, че „ настилката е съвършена “.

Според Пиргов евентуално водачът е карал с несъобразена скорост и се е заблудил, че кара в дясна лента в региона на отбивка за крайпътна чешма. „ Автобусът удря предна дясна гума в символ, който е хвърчал 45 метра напред. Пътната настилка беше съвършена, няма по какъв начин да се е подхлъзнал рейсът. Няма спирачен път “, акцентира той, цитира Стандарт..

 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди  0  0(преди 17 минути) Рейтинг: 41220 | Одобрение: 3100 Какво по към този момент да проверяват Движеща се с висока скорост бомба се е взривила и отнесла живота на толкоз хора ТОВА съдебна експертиза СЛУЧВА С ТЕЗИ БЪРЗИ ЕКСКУРЗИИ Истината на първо място  1  1(преди 46 минути) Рейтинг: 32937 | Одобрение: 6517 Бог да ги елементарни! Голяма покруса! Жалко за хората!  МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР