Според Нинова има две програми на правителството - едната е

...
Според Нинова има две програми на правителството - едната е
Коментари Харесай

БСП иска оставка на правителството и избори 2 в 1

Според Нинова има две стратегии на държавното управление - едната е публична, която не се извършва и друга, която е неофициална и се съблюдава , добавя Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ в формалната стратегия цели са Шенген, План за възобновяване, Еврозона, правила за финансиране на планове в общините, инфлацията, която не е понижена. Нито едно от тях не е изпълнено, добави Нинова.

В неофициалната стратегия по думите ѝ няма нищо за битка с корупцията. Съдебната промяна също е в посока преодоляване на прокуратурата, уточни водачът на Българска социалистическа партия.

Тя съобщи, че в идващите дни Българска социалистическа партия ще изнесе разбор на работата на Министерския съвет, бранш по бранш. От 80 законопроекта са признати единствено 11, сподели още Нинова.

До два месеца Българска социалистическа партия ще организира цялостен отчетно-изборен цикъл в София и в Бургас , сподели водачът на партията. Тя уточни, че решението е взето от Националния съвет на Българска социалистическа партия по-рано през днешния ден.

Нинова отхвърли обвиняванията за липса на кворум и изясни, че някои експерти от страната са закъснели. Поради зародилото напрежение даваме опция на социалистите в София да решат какви управления желаят, сподели още Нинова.

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събрa, с цел да разиска съдружна формула за идните европейски избори, кактo и обстановката с дейностите на общинските съветници от Българска социалистическа партия, които поддържаха избора на краткотраен ръководител на Столичния общински съвет (СОС).

На 9 февруари управлението на Българска социалистическа партия смъкна доверието си от общинските съветници на партията в София. Те към този момент не съставляват Българска социалистическа партия, а единствено себе си и носят персонална отговорност за дейностите си в СОС, се споделя в позицията. На идващото съвещание на Националния съвет ще бъдат наложени съответни партийни санкции, съобщи тогава управлението на Българска социалистическа партия.

 БСП застава зад Никола Шмит като претендент за ръководител на Европейска комисия

Българска социалистическа партия застава зад Никола Шмит като претендент за ръководител на Европейската комисия. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в София.

Европейски Съюз има потребност от дълбока промяна в метода на работа, ще работим против двойните стандарти, за равноправно отнасяне на страните членки, сподели и Кристиан Вигенин. Предлагаме европейска организация за развиване на изкуствения разсъдък - тя да се заеме с всички проблеми в тази област, добави той.

Друг от акцентите са равни аграрни дотации. Темите за защитата са чувствителни и налагането на решения може да има резултат на дезинтеграция, сподели Вигенин.

Според него би трябвало да бъде подложен акцент върху засилената защита на границата и противозаконната миграция. Предлагаме ограничения за въглищните региони, разгласяваме се срещу закриване на централи, до момента в който няма построени заместващи нуклеарни мощности, добави Вигенин.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР