Според неотдавнашен доклад на CoinShares, компания за управление на дигитални

...
Според неотдавнашен доклад на CoinShares, компания за управление на дигитални
Коментари Харесай

Ето към кой алткойн се насочват институционалните инвеститори в момента

Според скорошен отчет на CoinShares, компания за ръководство на цифрови активи, една криптовалута се е откроила като любимец измежду вложителите през 2023 година, надминавайки всички останали алткойни.

В най-новото издание на своя седмичен отчет за потоците на фондовете за цифровите активи CoinShares разкри, че до момента в който по-широките пазари на цифрови активи означиха незначителни изходящи потоци през миналата седмица, Solana ( SOL ) продължи да притегля незначителни входящи потоци за девета поредна седмица.

В отчета се показва:

Въпреки леките отливи, следени на пазарите, CoinShares означи и нарастване на размерите на търговия. В отчета се загатва:

Струва си да се означи, че капиталовите артикули за цифрови активи, обвързани с Биткойн ( BTC ), Polygon ( MATIC ) и Етериум ( ETH ), означиха отлив от надлежно $3.8 милиона, $8.6 милиона и $3.2 милиона през същата седмица.

Освен това от CoinShares подчертаха продължаващите съмнения в настроенията на вложителите, подбудени от регулаторните промени в региона на цифровите активи. В отчета се показва:

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР