Според него в България всичките протести (през 1990 г., 1997

...
Според него в България всичките протести (през 1990 г., 1997
Коментари Харесай

Вени Марковски: В България протестите са срещу корумпиран управник, а в САЩ срещу предполагаем корумпиран

Според него в България всичките митинги (през 1990 година, 1997 година и 2013 г.) са били против корупмиран властник, а в Съединени американски щати са подтикнати от хипотетичен подкупен властник. Това съобщи заяви от Ню Йорк Вени Марковски, ръководител на ”Интернет общество - България ”.
Машинен избор, който пази хартиено копие на вота, няма никакъв проблем, тъй като постоянно може да се потвърди истинността. Ако в България се употребяват такива машини, няма да има проблем, уточни той пред Нователевизия.

" Гласуването по пощата в Съединени американски щати съществува от над 150 година, само че предходната година от боязън доста повече хора гласоподаваха по този начин, поради пандемията. Вече 10-15 година се опитваме безрезултатно да се преборим за дистационно гласоподаване в България, песимистичен съм, че ще има промени ", разяснява Марковски.

Той разяснява ислучващото се в Съединени американски щати: " Във Вашингтон настроението са повече в интерес на демократите, а не на Тръмп, уточни той.

Според него в България всичките митинги (през 1990 година, 1997 година и 2013 г.) са били против корупмиран властник, а в Съединени американски щати са подтикнати от хипотетичен подкупен властник.

" Много българи, жертви на възбрана от Фейсбук и Twitter, само че при Тръмп имаше данни за организация на принудително влизане в Конгреса, не могат да стоят безучастно ", показа той.

По думите му Съединени американски щати обществото има по-силна памет, в сравнение с в България.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР