Според него управляващите и западните партньори не виждат алтернатива на

...
Според него управляващите и западните партньори не виждат алтернатива на
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Конституционните промени са събитието на годината

Според него ръководещите и западните сътрудници не виждат опция на ръководството на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, до момента в който българският народ изрично вижда , само че предвид на войната в Украйна е мъчно да има друга настройка на ръководството в България. " Друг вятър стартира да вее в България, само че ние му даваме прекомерно малко ухо, а този вятър може да скапе комфорта на това държавно управление. Може да се окаже, че това държавно управление е на едни талази, а огромна част от българите са на други талази. Това държавно управление има един присъщ вероятен проблем - да надцени въздействието на този роман - това сигурно е верният, западният роман, само че огромна част от българското общество се нервира от прекаляването ", изясни политологът.

Според него в София " за едната численост щеше да има червен кмет като митинг против преиграването ", даде образец Симеонов. По думите му парадоксът на настоящия кабинет е, че " тези хора толкоз се сраснаха между тях, че започнаха да мечтаят за 4-годишен мандат ". Според него е разумно някои министри да сменят постовете си при идната ротация на министър председателите. " Защо им е на Движение за права и свободи и на ГЕРБ да имат повече забележима власт в тия сложни времена ", запита Симеонов и сподели, че настоящето ръководство е стопански мъчно.

" Това, което Пеевски прави, е удивително, в случай че той стане ръководител на Движение за права и свободи, това ще бъде нов стадий в развиването на страната. Това, което Борисов прави е удивително, тъй като той почисти облика си в огромна степен. Но преди 2-3 години имаше към 60-70% поддръжка за митингите против тези господа. Три години по-късно тези господа са ни " шефове ". Това в народопсихологически проект значи сериозна национална фрустрация. Ако двамата са мъдри политици, те няма да държат да стърчат всеки ден ", добави Симеонов.

Политологът посочи, че последните избори са били едни от най-нечестните в историята на българската демокраци я. Фактът, че хората крият по какъв начин са дали своят вот, значи, че се връщаме към едни времена, когато свободата и истината бяха подложени на подозрение, добави той и сподели, че с цел да лъжат хората за кого са дали своят вот в екзит пола, значи, че се опасяват да кажат за кого са дали своят вот.

За демонтажа на Паметника на Съветската войска Симеонов сподели, че не може най-високият монумент в центъра на София да е това, само че там би трябвало да има нов съединителен знак.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР