Според него сега главният генерал и любимец“ на Путин няма

...
Според него сега главният генерал и любимец“ на Путин няма
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Путин си избра нов любим генерал вместо Шойгу - шефът на гвардията Виктор Золотов

Според него в този момент основният военачалник и „ любим “ на Путин няма да бъде Шойгу, а Золотов. Последният към този момент е предал отчет за войната в Украйна на Кремъл. В него той приказва за ролята на Националната армия в пълномащабното навлизане на Руската федерация в Украйна. Според Цимбалюк думите на Золотов към този момент значат доста за Путин.

„ От този отчет следва, че в този момент даже не хората на Кадиров са основните „ носещи победа “ на Путин “, отбелязва журналистът. Цимбалюк напомни по какъв начин Националната армия беше „ топло призната “ в Украйна, когато се озоваха покрай Харков. Според журналиста съветските военни на украинска земя ги чака единствено гибел.

Самият Путин не вижда несъгласията в „ победоносните “ изказвания на началника на Националната армия и протичащото се в реалност. Но най-важното, означи журналистът, е, че в този момент „ носителите на успеха “ не са „ кадировците “. В отчета си, апропо, Золотов въобще не приказва за Шойгу. Това значи, че военният министър просто е бил „ зачеркнат “ и в този момент той „ плаче някъде “, споделя журналистът.

Британското разузнаване заяви преди дни, че Шойгу е бил отхвърлен от служба. Шойгу е трябвало да изтърпи и доста насмешки. Офицерите му се подиграват, тъй като е посочил неефективно водачество. В Украйна съветските окупатори търпят големи загуби в човешка мощ и военна техника.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР