Според нас би било добре изборите да са две в

...
Според нас би било добре изборите да са две в
Коментари Харесай

За избори 2 в 1 се обявиха от ИТН

Според нас би било добре изборите да са „ две в едно “, само че отговорността е в президентството. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов. Той добави, че Има Такъв Народ са за избори „ две в едно “, тъй като ще бъде по-добре за страната организационно и финансово. Според Йорданов при подобен вид евентуално ще има и по-голяма изборна интензивност.

Трябва да се отиде на избори незабавно. Не знам за какво непрекъснато се предъвква тази тематика, че в случай че третият мандат пристигна при нас, може да се случи нещо по-различно от това, което сме оповестили, уточни Йорданов. По мотив оповестеното през днешния ден от съпредседателят на, той сподели, че Кирил Петков може да го осени и друго.

Тошко Йорданов съобщи още, че няма визия кой ще получи третия мандат. Той добави и че когато Има Такъв Народ са били при президента Румен Радев, президентът не е загатнал за третия мандат въобще.

Попитан ще върнат ли Има Такъв Народ незабавно мандата, Йорданов отговори: „ несъмнено “.

" Ние от дълго време споделяме, че трябваше да има избори, още преди девет месеца ", акцентира той.

Могат да постъпят като ГЕРБ, би било занимателно за всички нас, отговори Тошко Йорданов на въпрос дали позволява въпреки всичко ПП-ДБ да върнат цялостна директория.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР