Има такъв народ върна неизпълнен третия мандат на президента Румен

...
Има такъв народ върна неизпълнен третия мандат на президента Румен
Коментари Харесай

Има такъв народ върна неизпълнен третия мандат на президента

" ИТН " върна несбъднат третия мандат на президента Румен Радев. Папката взе заместник-председателят на ПГ на Има Такъв Народ Ивайло Вълчев.

" Благодарим за доверието. Напълно разбираме сложната обстановка, в която ви сложиха с тези изцяло ненужни промени в Конституцията, срещу които Има Такъв Народ гласоподава. За страдание в това Народно заседание нашите гласове бяха прекомерно малко, с цел да можем да ги спрем. Правителството от последните 9 месеца от дълго време сме го определили като нездравословно, тъй че се радваме, че тази мъка завършва. За нас това ръководство е порочно и би трябвало да се отива на избори. Там да взема решение суверенът. Някои дефинират изборите като безпорядък и ненужни. Даже през вчерашния ден чухме някой да споделя, че за жалост народът ще избира. Ние не мислим по този начин. Мислим, че изборите са най-висшата форма на народна власт ", сподели Вълчев.

Да получат мандата в президентството пристигнаха ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов, заместник-председателят на парламентарната група Ивайло Вълчев и секретарят Станислав Балабанов.

Гледайте онлайн тук или на.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР