Ние винаги сме били последователни в думите и действията си.

...
Ние винаги сме били последователни в думите и действията си.
Коментари Харесай

Павела Митова, ИТН: Сглобката беше мъртвородена, от ден първи говорим за избори

Ние постоянно сме били поредни в думите и дейностите си. Така в студиото на депутатът от ПГ на “Има подобен народ ” Павела Митова отговори на въпроса за какво президентът връчи третия мандат за сформиране на държавно управление точно на Има Такъв Народ. Според нея, с това президентът е дал знак на останалите политически сили " да съблюдават думата си, която декларират авансово ".

" Ние сме се държали по един и същи метод с президента Радев. Смятам, че той извършва добре функционалностите си на президент ", съобщи Митова и добави, че " президентската институция се държи по този начин, както би трябвало да се държи една президентска институция ".

Още по времето на съществуването на " сглобката " позицията на Има Такъв Народ е била, че това Народно заседание е изчерпало опциите си да конституира каквото и да е болшинство още от самото си основаване, напомни тя и акцентира:

" Ние смятахме тази " сглобка " за мъртвородена и от ден първи приказваме за производство на избори. "

Митова беше безапелационна, че резултатите от изборите ще бъдат разнообразни, тъй като:

" Доверието към избрани политически субекти е свалено, до момента в който други политически субекти качват публично доверие. "

За нея в идващия парламент би трябвало да има " малко повече примирение и по-голям политически разговор ".

" Убедена съм, че ще влезем в идващия парламент. Смятам, че ще имаме много по-сериозно посланичество от това, което имаме сега, тъй като всичките ни предложение през тези 9 месеца се оказаха много градивни ", предвижда Павела Митова.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР