Според мен с тази война Русия загуби много. Това заяви

...
Според мен с тази война Русия загуби много. Това заяви
Коментари Харесай

Каракачанов: С тази война Русия загуби много

Според мен с тази война Русия загуби доста. Това съобщи пред БТВ някогашният боен министър Красимир Каракачанов. " Защото по разногласието за Крим - да, Русия има своите исторически причини. Той е превзет от съветските императори, до 54-та е бил в Русия. Русия, подкрепяйки, а по-късно признавайки двете самостоятелни републики, също имаше благосклонности, тъй като обществена загадка беше, че украинските управляващи след 2014 година нарушаваха правата на малцинствата, опитваха се да ги украинизират - руснаци, българи, унгарци, румънци ", сподели Каракачанов.

През 2015 година единствените, които говореха в Народното събрание по този въпрос, бяхме ние, добави той. " Като се има поради, че от украинска страна не се съблюдаваха Минските съглашения, доста хора и анализатори бяха и по този начин, и по този начин. Но една война няма никакво опрощение ", означи Каракачанов.

По думите му това е война, а не военна интервенция. " Военна интервенция е нещо напълно друго, това си е война на една суверенна страна против друга суверенна страна. Лошото е, че в България още веднъж виждаме ястребите от русофилска и русофобска страна, само че не си обясняваме процесите и проблемите ", добави някогашният боен министър.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР