Според комисаря на Администрацията за храни и лекарства на САЩ

...
Според комисаря на Администрацията за храни и лекарства на САЩ
Коментари Харесай

Анти-ваксърите скоро могат да предизвикат епидемии

Според комисаря на Администрацията за храни и медикаменти на Съединени американски щати (Food and Drug Administration – FDA) Скот Готлиб, единственото нещо, което доста би подобрило системата на опазване на здравето е в случай че хората се имунизират.

„ В противоположен случай, споделя Готлиб пред Business Insider, „ Америка може да се окаже в средата на зараза от рискови, предотвратими заболявания, които към този момент са почнали да се появяват още веднъж, с помощта на придвижването на анти-ваксърите “.

„ Няма да е постепенна еволюция към възраждането на някои заболявания, които преди време бяха победени “, споделя Готлиб. „ Изведнъж ще стане, ще забележим гърмеж от епидемии и може би по-лошо от това. “

„ Анти-ваксърите “, считани за една от най-големите закани за здравето на Земята и от Световната здравна организация, са хора, които подценяват планината от научни доказателства, че имунизациите са безвреден и ефикасен метод за попречване на рискови заболявания, като полиомиелит и морбили.

Много цитират изцяло развенчания мит, че имунизациите предизвикват разстройство на аутистичния набор като опрощение да не имунизират себе си, децата си или даже домашните си любимци.

Само в Съединени американски щати придвижването на анти-ваксърите докара в последно време до 120 случая на морбили. И в случай че хората не се включат в програмата, казусът може да се утежни.

Тъй като условията за имунизация се дефинират на държавно равнище, хората в някои региони са съумели да избегнат имунизирането на децата си, като употребяват пропуски в локалното законодателство.

Въпреки че Готлиб е подготвен да се пенсионира през идващите няколко седмици, той предложи по какъв начин някои проблеми, породени от анти-ваксърите, могат да бъдат предотвратени. За това е нужно да се прегледат по-отблизо тези изключения и да се приложат по-строги разпореждания на закона.

„ Напоследък виждаме блаженство към някои от достиженията и намаляващото предпочитание или даже доверие в някои от продуктите, на доста хора. А това са ваксини с помощта на които са победени доста човешки болести “, споделя Готлиб пред Business Insider.

Все повече хора употребяват неправилни и погрешни хрумвания за имунизациите, като се борят против тях. В Съединени американски щати са настъпили тревожни огнища на предотвратими заболявания като морбили, а единствено през тази 2019 година, случаите на морбили в европейски страни са близо 300.

Готлиб споделя пред Business Insider, че Съединени американски щати се доближават до сериозна точка за имунизациите. След като хората към този момент не одобряват ваксини и не са подготвени да бъдат имунизирани, „ следствията могат да бъдат много дълбоки “, сподели той.

Източник Business Insider.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР