Според журналиста Иван Гешев вероятно има намерение да се занимава

...
Според журналиста Иван Гешев вероятно има намерение да се занимава
Коментари Харесай

Анализаторът Веселин Стойнев: Играта на Гешев прилича на черешово топче, Радев се включва с бавенето на указа

Според журналиста Иван Гешев евентуално има желание да се занимава с политика след освобождението му от поста основен прокурор:

" Едва ли ще остане в прокуратурата на по-ниско равнище. Вероятно би основал своя партия, която може би ще е брандирана по някакъв родолюбив метод. Там има такава ниша. Патриотичното сега е проруско, той ще се намести в нишата, освободена от НФСБ, които бяха прозападно патриотично формирование.... Докато беше обвинител номер 1, той се държеше повече като политическа фигура, в сравнение с като магистрат - даваше конференции, обикаляше из страната и говореше на баби и дядовци по селата, както вършат политиците. В последния месец пътува повече в чужбина, в сравнение с служебният външен министър ".

Веселин Стойнев разяснява пред БНР и основаването на парламентарна комисия, занимаваща се с поисканите от прокуратурата депутатски имунитети: " Очевидно е, че единственият значим имунитет е този на Бойко Борисов, другите са за парлама ".

По думите му свалянето на имунитета на водача на ГЕРБ няма да разклати съществено ръководещото болшинство.

Според журналиста " без този имунитет Борисов към този момент не може да бъде освен това от вторичен водач ": " Може би е време да стане нещо като почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган ".

Няма съображение кабинетът да не просъществува най-малко до локалните избори през октомври, счита той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР