Според Източния календар 2018 ще бъде година на Жълтото Земно

...
Според Източния календар 2018 ще бъде година на Жълтото Земно
Коментари Харесай

Вижте какво трябва да правим и какво не през предстоящата 2018 година- Годината на жълтото земно куче

Според Източния календар 2018 ще бъде година на Жълтото Земно Куче.

Червеният Огнен петел ръководи умно и грамотно и дори не бърза да се раздели с нас. През нощта на 16 февруари 2018 година обаче Петлето ще размаха криле, ще изкукурига за последно и ще отстъпи трона на Кучето.

Кучето е създание неспокойно и през цялата година ще охранява нашето благоденствие. То въплъщава справедливостта, в никакъв случай няма да ни съобщи и в годината, когато ръководи, можем да се успокоим – всичко ще бъде ясно и заслужено.

През 2018 година можем самоуверено да се заемем с всевъзможни действия, нали Кучето се хвърля в пердах, без да се замисля за следствията. Стихията на земята е обвързвана със закони и обичаи, по тази причина в годината на Земното Куче е значимо да се придържаме към своите правила.

Независимо че Кучето не обича измененията и не се стреми да се пресели от кучешката колибка в бистър замък, то ще направи всичко, с цел да могат жителите на земята да подобрят жилищните си условия. Важното тук е да имаме вяра в чудеса, а то с наслада ще ни поддържа.

И в случай че през зимата Кучето към момента ще се приготвя и подрежда след импулсивното Петле, то до пролетта всичко към този момент ще бъде готово. След зимния сън мнозина ще могат да разчитат на финансов триумф – жълтият цвят на годината ще примами паричките.

Разбира се, Кучето няма да ни изрови златни кюлчета и няма да ни заведе до богатство, само че който е работлив и неотстъпчив, може да чака покачване и подучване, и всевъзможни богатства. При това жълтият цвят се асоциира с силата на слънцето, той ни зарежда с позитивност, жизненост и положително въодушевление – да се спори с Жълтото Куче е неефикасно, то все едно ще подреди за всички баснословен и щастлив живот.

Кучето е безкористно и великодушно създание, славата и комфортът не го притеглят. Но благото животинче ще се радва, в случай че се заобиколим с красиви движимости и се облечем по този начин, че да се превърнем в крале и принцеси. Така че не трябва да ни бъде съзнателно да сменим облеклото си и да изтичаме до мола за нови дрешки.

През 2018 година се приветстват такива качества като любезност и почтеност. Дори в общуването с съперниците ние не трябва да лицемерничим и да отстъпваме от разпоредбите – в годината на Кучето никой няма да посмее да ни измами или да измисли някаква мошеническа скица. За множеството хора заплатата ще излезе „ на ярко “ – тъй че ще понатрупаме за пенсия.

Към всяка активност през новата 2018 година е значимо да се подхожда креативен. Дори да работим най-обикновена работа, можем да реализираме небивали резултати, в случай че проявим фикция – пода можем да измием с прахуляк с мирис на портокал, а хляба да нарежем на зиг-заг (шефът ще е във екстаз и сигурно ще ни увеличи заплатата).

За хората с интелектуални специалности в годината на Жълтото Куче ще гори зелена светлина – толкоз планове и открития светът още не е виждал. Трудолюбивото и интензивно куче постоянно ще откри занятие, което да му харесва, носът му надушва сполуката и то ще помогне на всички, които имат вяра в своя триумф.

В годината на Кучето не се чакат проблеми със здравето, закаленото жълто пес няма да ни разреши да кихаме и кашляме. Но ще се наложи да се разделим с нездравословните си привички – Кучето не обича, когато се харчат пари за нелепости като цигари и алкохол. По-добре е да се купи вкусна хапка и обезпечи нов покрив за колибата.

Между другото, жълтото земно Куче обича да пътешества и картинката пред очите му да се сменя. През 2018 година можете да обиколите целия свят – ще имаме доста нови другари, пък и ще натрупаме усещания за няколко години напред.

Приказни и вълшебни промени ни чакат и в любовната сфера – 2018 година ще бъде изпълнена със срещи и познанства. Семейните двойки ще се почувстват на седмото небе – вторият меден месец може да се проточи през цялата година. А за свободните младежи Кучето е приготвило доста сърпрайзи.

Жълтото земно творение се е договорило с Купидон и към този момент с цялостна мощ кове новите стрели – ще стигнат за всички, изключително за тези, които мечтаят за среща с дълго чаканата си половинка. През 2018 година ще има доста сватбени церемонии. Двойките, основали семейство през годината на Кучето, могат да разчитат на дълъг и обединен съюз.

Дечицата, родени в интервала, когато ръководи Кучето, ще се отличават с положително здраве, радостен темперамент и висок разсъдък. Така че по-бързо се договаряйте със своя избранник, избирайте подобаващ родилен дом и купувайте ританки и камизолки, единствено че не в банални цветове, а с формули и теореми – гениалните деца ще оценят такова посрещане и светът ще научи за новите математици.

През 2018 година е доста значимо да поддържаме връзка, да завързваме нови другарства. Сродната душа ще усетим незабавно, а всевъзможни враждебни лица ще ни заобикалят отдалече (нали кучето е до нас – то по този начин ще залае и заръмжи, че враговете незабавно ще блокират).

Жълтото земно Кученце няма да хапе – единствено ще върти опашка и ще подава лапа по команда. Но на задни лапи стопанинът на годината ще застава единствено пред положителните хора – потребно ще бъде да поработим върху себе си и да понатрупаме позитивност и любезност.

За да ни донесе 2018 година благополучие, обич и всевъзможни богатства, би трябвало да запомним няколко правила – да не джавкаме за дребни неща, да не хапем, да имаме вяра на хората и да не ръмжим, а да решаваме въпросите дипломатично и търпеливо. Тогава и господарят на годината, радостно ще скимти, с подготвеност ще легне пред нас по тил, а животът ни няма да бъде кучешки./ belady.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР