Според Федералната служба за сигурност (ФСС) заподозряната за убийството на

...
Според Федералната служба за сигурност (ФСС) заподозряната за убийството на
Коментари Харесай

ФСС: Вовк може да е използвала малката си дъщеря за прикриване на следите от убийството на Дугина

Според Федералната работа за сигурност (ФСС) обвинената за убийството на Даря Дугина украинка Наталия Вовк може да е употребила 12-годишната си щерка за прикриване на следите от закононарушението. " Проверява се версията, че взривното устройство може да е сложено в джипа на Дугина благодарение на детето ", е декларирал представител на ФСС пред ТАСС.

Днес съветският президент Владимир Путин изрече съболезнования на фамилията и подписа декрет за посмъртното награждаване на Дугина с медал за смелост, предадоха ДПА и ТАСС.

Руският държавен глава дефинира убийството като " грозно и брутално закононарушение ", което е лишило живота на " брилянтен и надарен човек с същинско съветско сърце ". " Журналист, академик, мъдрец и боен сътрудник, тя служеше на народа и на отечеството си с почтеност и сподели какво значи да бъдеш съветски родолюбец ", написа Путин в " Телеграм ".

Украинският президентски консултант Михайло Подоляк през вчерашния ден отхвърли Киев да има каквато и да е връзка с атентата, отбелязва Асошиейтед прес.

Межудвременно ФСС на Русия популяризира видео с фрагменти от придвижването на хипотетичния причинител на убийството Дугина.

Противовъздушната защита на Крим е задействана

Противовъздушната защита в град Севастополо на анексирания Кримски полуостров беше задействана, заяви назначеният от Русия губернатор Михаил Развожаев. По думите му е свален обект.

През последните две седмици Крим беше разтресен от детонации.

Москва упрекна саботьори за един от гърмежите в оръжеен склад в северната част на полуострова.

Украйна загатна, че има присъединяване във гърмежите, само че не е поемала непосредствено отговорност.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР