Според една легенда момината сълза се считала за цвете на

...
Според една легенда момината сълза се считала за цвете на
Коментари Харесай

Цветен хороскоп по дати на раждане – Момина сълза

Според една легенда момината сълза се смятала за цвете на богинята на пролетта и изгряващото слънце. Според друга, момината сълза се появила от сълзите на красива жена, изоставена от обичания си.

Това нежно цвете въплъщава хубостта и уязвимостта на природата. То е знак на честност и честност. Има доста мощна сила, която зависи от времето, когато се събира. Например, не трябва никога да се бере и подарява в навечерието на новолуние.

Това е атрактивен знак, който притегля със своята неземна непорочност, романтика и деликатност, хубост и естествена невзискателност. Момината сълза са уязвими и чувствителни, с доверчива природа, отворени, великодушни и неподправени персони.

Хората родени под този пъстър знак са нежни и нежни създания. Те са непретенциозни и доста скромни, постоянно избират да стоят настрани и обичат да гледат какво се случва.

Хората под знака на Момина сълза са чувствителни и доверчиви. Но тяхната лековерност не е доверчивост, а обич към хората, убеденост в благоприличието на другите, религия в положителните им планове. Това са неспокойни мечтатели и визионери, склонни към най-различни креативен занимания. Изправени пред действителността, те са в положение да придобият дълбоки и тежки рани.

При избора на сътрудник избират мощните персони, подготвени да ги вземат под своя протекция. Поради своята добрина и сърдечност, те могат да станат изкупителни жертви в обществото.

Жената Момина сълза се нуждае от мощен и деятелен бранител, зад чийто тил може да оцелее в компликациите на живота. Тя е прочувствено уязвима и търси поддръжка и отбрана в колегата си. Има потребност да почувства, че мъжът е по-силен, че може изцяло да разчита на него - и тогава ще бъде щастлива с колегата си.

Момината сълза е съзнателна и старателна. Това са отлични фамилни хора, които посвещават цялото си свободно време на втората си половинка и грижи за децата. Момините сълзи са доста благи към другите и обичат децата. За тях фамилията е главната опора, тъй като точно то им дава възприятие за непоклатимост и сигурност.

Дори и да успее да реализира висота в кариерата или същинско благосъстояние, в никакъв случай няма да стартира да се хвали с това и да се сложи над другите.

Съвет към Момина сълза:

Научете се да бъдете малко егоисти. Не се доверявайте сляпо на другите, като вярвате в техните положителни планове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР