Според Джейми Коутс, бивш анализатор на Bloomberg Intelligence, очакваният алткойн

...
Според Джейми Коутс, бивш анализатор на Bloomberg Intelligence, очакваният алткойн
Коментари Харесай

Алткойн сезонът може да не дойде толкова скоро, колкото очакваме

Според Джейми Коутс, някогашен анализатор на Bloomberg Intelligence, предстоящият алткойн сезон на пазара на криптовалути може да се забави спрямо предходните цикли.

Той акцентира, че въпреки някои от алткойните да претърпяват напредък, Биткойн резервира преобладаващата си позиция заради забележителния си дял в общата пазарна капитализация. Анализаторът предвижда, че тази доминация на BTC може да се резервира по-дълго, в сравнение с в предходните цикли, в случай че бъдат утвърдени спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн. Притокът на забележителен капитал в тези фондове би засилил още повече превъзходството на Биткойн :

Коутс също по този начин има вяра, че по време на настъпването на алткойн сезона избрани блокчейн планове ще се очертаят като водещи заради непрекъснатото разширение на приемането на тяхната технология:

Освен това крипто анализаторът предизвести за евентуална неочаквана промяна в цената на Биткойн, базирайки се на метриката на чистата неосъществена печалба/загуба (NUPL). Тази метрика мери неосъществените облаги или загуби на вложителите в Биткойн по отношение на пазарната капитализация на BTC:

Коутс изясни тази по-висока увереност с по-информираното население. Наблюдава се внезапно повишаване на изследването и разбора на централното банкиране, ликвидността и макроикономиката.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР