Аз съм 29-годишна жена и най-накрая срещнах човек, който харесвам

...
Аз съм 29-годишна жена и най-накрая срещнах човек, който харесвам
Коментари Харесай

`Отчаяно искам да спя с приятеля си, но се притеснявам, че сексът ще провали връзката ни`

Аз съм 29-годишна жена и най-сетне срещнах човек, който одобрявам доста. Запознахме се онлайн и имахме няколко срещи и нещата вървят отлично. Веднъж той остана при мен и спахме в едно легло, само че не правихме секс.

Станахме много интимни и беше прелестно, само че се извиних, че идващия път станах рано ден и той беше благополучен да си поговорим, до момента в който не заспим.

Дилемата ми е, че в предишното съм имал доста краткотрайни връзки и постоянно съм скачал в леглото много бързо с който и да е Бил съм с, също така съм имал доста инцидентни връзки.

Искам тази връзка да е друга, тъй като в действителност считам, че има капацитет и не желая да я предизвиквам или да го объркаш, като правиш секс прекомерно бързо.

Не ме разбирай неправилно, обезверено желая да дремя с него, тъй като има толкоз доста полова химия и лишава цялата ми воля, с цел да не се предам.

Какво мислите? Прекалявам ли с това и има ли подобаващ миг да прехвърлите нещата на идващия стадий, в случай че сте съществени за някого?

Ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР