Според бившия капитан на националния отбор по волейбол за мъже

...
Според бившия капитан на националния отбор по волейбол за мъже
Коментари Харесай

Николай Иванов пред БНТ: Скоро ще дойде времето, в което ще жънем успехите на детско-юношеския волейбол

Според някогашния капитан на националния тим по волейбол за мъже Николай Иванов, България сега е надалеч от международните сили във волейбола, само че състезателите от младото потомство могат да бъдат в основата на положителните резултати в бъдеще.

„ Ако хванем последното нещо, което наблюдавахме като волейбол – Лигата на нациите, нашият народен тим е много надалеч като резултати, като игра имаме моментни проблясъци за доста малко време. Ако би трябвало да отворим картината малко по-широко, това, което идва изпод е мотив за оптимизъм. Растат млади генерации, 17, 18, 19, 21-годишни надарени момчета. Това е бъдещето на българския волейбол. С напъните, които поставя Българската федерация по волейбол за развиването на детско-юношеския волейбол, мощно се надявам, че ще пристигна един интервал от време, в които ще жънем положителните плодове. На мен ми се желае да имаме визия, да следваме стъпките и да вдигнем главата “, съобщи Николай Иванов пред Българска национална телевизия.

Още за триумфите, провокациите и уроците във волейбола – разказът на Николай Иванов можете да гледате в неделя, 6 август, в предаването на Българска национална телевизия 1 „ Зала на славата “!




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР