Според Алберт Айнщайн, умът е способността да се адаптирате към

...
Според Алберт Айнщайн, умът е способността да се адаптирате към
Коментари Харесай

Седем признака, които недвусмислено показват вашата интелигентност

Според Алберт Айнщайн, „ мозъкът е способността да се адаптирате към смяната “. Това е осъзнаването на обстоятелството, че без значение от дълбочината на познанието на този свят, към момента има какво да научите.
Още по-важно, обаче, е да се научите да бъдете задоволително състрадателни, с цел да можете да се поставите на мястото на другия човек и да видите болката зад насилствената усмивка.
Съществуват 7 неоспорими признака на просветеност, които не могат да се фалшифицират, даже при мощно предпочитание:
1. Избягвате да участвате в безсмислени диалози.
Празното бръщолевене не е за вас. Вие вярвате, че хората би трябвало да приказват, единствено в случай че могат да кажат нещо скъпо. Това и вършиме.
Вероятно ще бъдете считани за интроверти, тъй като постоянно мълчите. Това не би трябвало да ви тормози — нямате потребност от признанието на лимитирани мозъци, неспособни да схванат същинския смисъл на дълбокия диалог.
 Признаци за висока просветеност Признаци за висока просветеност
Всеки човек знае дали е грамотен или ненавижда да напъва мозъка си с нова информация. Интересно е, че високата просветеност няма нищо общо ни...
2. Разбирате, че към момента има доста неща, които не знаете
„ Знам, че нищо не знам “ е споделил Сократ.
Както и при мистериозния гръцки мъдрец, вие добре знаете, че има още доста за учене. Винаги сте отворени за нови гледни точки и нови хрумвания. Освен това фактът, че разбирате рестриктивните мерки на личните си познания, служи като превъзходен източник на мотивация за развиване.
3. Имате ученолюбив разум.
Разбирането, че знанията ви са лимитирани не ви разстройва — в противен случай, стимулира ви. Обичате да се срещате с нови хора, нови култури и разнообразни аспекти на живота.
 Ще решите ли сполучливо най-бързия IQ тест на света? Ще решите ли сполучливо най-бързия IQ тест на света?
Прeз 2005 година, cлeд 26-мeceцa прoбeн пeриoд, пcихoлoгът Шeйн Фрeдeрик прeдcтaвя cвoя уcъвършeнcтвaн Тecт зa кoгнитивнa рeфлeкcия (Thе Со...
Всичко това ви дава освен скъпи познания, само че и незабравимо прекарване, което ще остане с вас вечно.
4. Вие сте състрадателни
Имате високо равнище на прочувствена просветеност. С други думи, състраданието е един от най-ясните и същински признаци на просветеност. Можете да бъдете най-ерудираният човек на планетата, само че в това време да не разбирате другите и да не изпитвате съчувствие към тях.
5. Вашата продуктивност доближава връх през нощта.
Вие сте бухал и в интелектуално отношение това е позитивно качество. Въпросът е, че силата през нощта ви дава опция да я употребявате дейно. Нощта е времето на художниците, поетите, мислителите и всички креативен персони. Възможно е и вие да сте един от тях!
 Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни Отговорете на тези 2 въпроса, с цел да видите какъв брой сте интелигентни
Този къс тест за просветеност ще ви подскаже какво е вашето равнище и дали се водите по сърцето или по разсъдъка си. Именно посредством тези дв...
6. Оценявате се обективно.
Напълно сте наясно кой сте и какво би трябвало да предложите на света. Това ви дава много тъкмо чувство за личната ви стойност, което играе доста значима роля за определянето ви като интелектуалец. Определено не сте от тези, които имат вяра, че са по-добри от всички останали, тъй като сте наясно с настоящата си позиция и какво можете да постигнете.
7. Сарказъм
Сарказмът е най-ниската форма на духовитост, само че най-висшата форма на просветеност, споделя Оскар Уайлд.
Сарказмът се смята за явен знак за просветеност. Ако притежавате този вид комизъм, тогава несъмнено сте изобретателен мъдрец със страховит разум.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР