Споразумението за излизането на Великобритания от ЕС няма да бъде

...
Споразумението за излизането на Великобритания от ЕС няма да бъде
Коментари Харесай

Споразумението за Брекзит няма да бъде предoговaряно

Споразумението за излизането на Англия от Европейски Съюз няма да бъде предoговaряно - това е решението на на Европейския съвет от тази нощ. В заключителния документ за Брекзит се показва, че плануванаъа в контракта защитна мярка за границата сред Ирландия и Северна Ирландия е единствено предпазен механизъм и ще се ползва единствено краткотрайно.

След срещата си с английския министър председател Тереза Мей, множеството от водачите обявиха, че желаят излизането на Лондон от Европейски Съюз да премине гладко и без проблеми, само че би трябвало да се мисли и за разновидността " без договорка ". Днес последната за годината среща на върха продължава.
Доналд Туск, ръководител на Европейския съвет: Европейският съвет удостовери заключението си от 25 ноември, с което беше потърдено съглашението за отдръпване и политическата декларация към него. Европейският съюз застава зад документа и има намерение да продължи с утвърждението му. Споразумението не предстои на предоговаряне.

Жан-Клод Юнкер, ръководител на Европейска комисия: Бихме желали в идващите четири седмици нашите английски другари да ни кажат какво чакат, тъй като в този момент участваме в договаряния, които от време на време са много мъгливи и неразбираеми, и бих желал да видя повече изясненост. Понеже не знаем каква ще бъде общата реакция на обособените страни-членки и на Англия, Европейската комисия ще разгласява на 19 декември проекта си за деяние при разновидността " няма договорка ".  Тереза Мей оцеля: Битката за договорката с Брекзит продължава Тереза Мей оцеля: Битката за договорката с Брекзит продължава
Докато Тереза Мей договаря в Брюксел, в Лондон поддръжниците ѝ си отдъхнаха след успеха ѝ нощес. Тя резервира поста си на водач на Консервативната пар...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР