Xbox на ученик го алармира за пожар в спалнята на

...
Xbox на ученик го алармира за пожар в спалнята на
Коментари Харесай

XBox на момче предупреждава семейството за опасност само минути преди опустошителен пожар да избухне в дома

Xbox на възпитаник го сигнализира за пожар в спалнята на родителите му - мигове преди унищожителен пожар да избухне в фамилния дом.

16-годишният Броуди Трейнър беше горе с приятелката си Фрея, когато устройството ненадейно прекъсна по време на игра на 10 май. Той се втурна от стаята си, с цел да ревизира дали има проблем с електричеството в къщата, само че бързо видя, че отдолу под вратата на майка му и татко му се извива пушек. Тийнейджърът от Купар, Файф, се втурна да предизвести татко си Пол, който работеше долу, преди фамилията да избяга в градината за сигурност. След минути те гледаха с смут по какъв начин пламъците изригват през покрива им.

46-годишният Пол сподели: „ Броди изтича надолу и ме хвана, след което се втурнах да видя, че в ъгъла на спалнята ни гори огън. Пламъците са почнали да обгръщат дрешника. Не съумях да преценява цялостния му обсег, тъй като до този миг имаше доста гъст черен пушек до височината на гърдите. Но можех да видя, че цялата задна стена на стаята беше в пламъци.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР