Спонтанно и много мило тържество се състоя в кабинета на

...
Спонтанно и много мило тържество се състоя в кабинета на
Коментари Харесай

Ученици поканиха кмета на Кресна Н. Георгиев на абитуриентския си бал

Спонтанно и доста благо празненство се състоя в кабинета на кмета на община Кренсна в края на предходната седмица. Бъдещите зрелостници на СУ " Св.Паисий Хилендарски " в гр.Кресна посетиха господин Николай Георгиев, с цел да го поканят персонално на техния бал, който ще се организира на 27.05.2023 година в Благоевград. Тържествено и в наличието на техния класен началник, госпожа Петкова, зрелостниците връчиха на кмета неговата VIP покана.

Кметът Георгиев одобри с наслада поканата и персонално поздрави всеки от випускниците в задатък с сполучливото дипломиране. Всички млади дами получиха цветя за Международния ден на дамата. Традицията и този път не беше нарушена и както в годините до в този момент,Николай Георгиев подари на дванадестокласниците екскурзия и втора абитуриентска вечер в гр.Пловдив.

В късата, само че съдържателна полемика с младежите, кметът не не помни да подсети, че и тази година община Кресна ще поддържа тези от тях, които решат да продължат образованието си в по-горна степен в посоки, които са значими за бъдещото развиване на общината и дават отговор на избраните критерии. Моля зрелостниците и техните родители, които демонстрират интерес към тематиката за поддръжката на община Кресна при кандидатстване във ВУЗ да изискат уточнения и повече информация в деловодството на общината.

Срещата приключи с обща фотография, която ще остане да припомня за благото празненство и за следващия випуск 2023 на СУ " Св.Паисий Хилендарски ", който ще потърси своята сполучлива житейска реализация още през актуалната година.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР