Ивет Лалова, една от най-известните български лекоатлетки, сподели момент на радост

...
Ивет Лалова, една от най-известните български лекоатлетки, сподели момент на радост
Коментари Харесай

Ах, че сладко! Ивет Лалова показа лицето на бебчето

Ивет Лалова, една от най-известните български лекоатлетки, показа миг на радост с почитателите си в обществената мрежа Instagram. На 24-ти април тя и брачният партньор й, Симоне Колио, посрещнаха първородния си наследник Тиаго. Сега те публикуваха видео, в което за пръв път демонстрираха лицето на новия член на фамилията.

Видеото показва Ивет Лалова, която държи ръката на своя брачен партньор, до момента в който са на задната седалка на автомобила, връщайки се вкъщи от болничното заведение в Рим. Малкият Тиаго е облечен като малко сладко мече.
                             

За първи път от късия видеоклип почитателите имат опция да видят лицето на Тиаго, което провокира вълна от удивление и поздравления. Лалова и Колио очевидно не се преценяват с обичайните суеверия, които поучават да не се демонстрира новородено на непознати и да не се извежда на открито преди да навърши 40 дни.

С неспокойствие и благополучие в сърцата си, Ивет Лалова написа под видеото: " Безкрайна обич. " Това малко изречение в действителност предава цялата им наслада и страст в този специфичен миг.
                             

Новината за първата бременност на Ивет пристигна през декември предходната година.  Няколко месеца по-късно двойката разгласи, че чакат момченце с прочувствено видео в обществените мрежи, на което се вижда по какъв начин Ивет разрязва красива торта във формата на сърце. 

Като същински спринтьор и отличен състезател, Ивет не спря да работи по време на бременността си и остана дейна до финалната права.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР