Спомняте ли си как като малки родителите ви понякога са

...
Спомняте ли си как като малки родителите ви понякога са
Коментари Харесай

Американски ресторант сервира вечеря на тихо

Спомняте ли си по какъв начин като дребни родителите ви от време на време са ви карали да мълчите по време на вечеря, само че не сте разбирали за какво? Сега като възрастни и със лични деца несъмнено от време на време ви се желае още веднъж да изпитате една такава тиха вечеря, написа Express.

Ако това е вашият случай, то би трябвало да знаете, че най-малко едно място в света ви дава опцията да се насладите на вкусна вечеря с четири ястия в менюто и в изискванията на безспорна тишина.

Мястото е Eat Restaurant в Грийнпонт, Бруклин, където посетителите се сблъскват с едно в допълнение условие - да се хранят без да приказват без значение дали им харесва или не.

Преди време основният готвач на заведението Никълъс Науман бил в Индия и останал сюрпризиран от това, че будистките монаси сервирали и консумирали закуската си в цялостна тишина. Науман решил, че във все по-конкурентния ресторантьорски бизнес неговото заведение се нуждае от в действителност истинска концепция, с която да притегля клиенти.

" Като се замислиш това в действителност е просто една опция да се насладите на храната по метод, по който евентуално няма да може да го извършите на друго място ", споделя 28-годишният американец, съгласно който това да накараш клиента да се концентрира върху личната си паница е основно за вярното изразходване и удоволствие от храната.

Идеята за вечерята на тишина била прегърната от притежателя Джордан Колон, който простичко прибавя:

" Тишината приказва сама за себе си ".

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР