Спокоен изборен ден, с минимум напрежение и изборни проблеми“, така

...
Спокоен изборен ден, с минимум напрежение и изборни проблеми“, така
Коментари Харесай

Стефан Янев за вота: Спокоен изборен ден, с минимум напрежение и изборни проблеми

" Спокоен избирателен ден, с най-малко напрежение и изборни проблеми “, по този начин министър-председателят Стефан Янев дефинира парламентарните избори , които се организираха на 11 юли.

Правоохранителните органи действаха дейно и уверено. Резултатите са достоверни и отразяват вота на гласоподавателите, както би трябвало да бъде в една народна власт. Оценката на жителите е най-важната за нас. Констатираме извънредно ниска изборна интензивност, която надали се дължи единствено на това, че вотът се организира през лятото.

" Нееднократно съм заявявал, че политическата незаинтересованост е рисково събитие и политическите партии би трябвало да работят повече, с цел да ангажират българските жители към присъединяване в демократичния развой ". Това съобщи при започване на днешното съвещание на Министерския съвет министър председателят Стефан Янев.

Янев укори партиите, че са се концентрирали да подлагат на критика служебното държавно управление. " Ако политическите сили бяха вложили всички тези старания, които вложиха в рецензии към служебното държавно управление, може би щяхме да имаме по-смислен политически спор в предизборния интервал и респективно повече хора щяха да излязат да гласоподават ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР