СподелиНазначена е охрана на областния управител на София Вяра Тодева.

...
СподелиНазначена е охрана на областния управител на София Вяра Тодева.
Коментари Харесай

Ето защо областният управител на София Вяра Тодева е охранявана от полицаи

Сподели
Назначена е защита на регионалния шеф на София Вяра Тодева. Тя е непрекъснато съпровождана от двама служители на реда. Служители на реда пазят и дома ѝ.

Причината за защитата са получени закани персонално към Вяра Тодева, при които ние сме длъжни да реагираме незабавно, както и направихме. Това сподели министърът на вътрешните работи Калин Стоянов пред Българска национална телевизия.

Министърът удостовери, че Министерство на вътрешните работи в частност Главна дирекция „ Жандармерия “ охранява регионалния шеф от 20:00 часа в петък предходната седмица. Днес комисията с ръководител основният секретар на Министерство на вътрешните работи и тримата шефове на основните дирекции „ Борба с проведената престъпност “, „ Жандармерия “ и „ Национална полиция “ потвърдиха решението и охраняват Вяра Тодева, изясни той.

Има назначена физическа и обектова защита, посочи вътрешният министър.

„ Заплахите към госпожа Тодева са голям брой, които се получиха в границите на няколко дни “, сподели още Калин Стоянов и добави, че защитата ще продължи до момента в който отпадне нуждата.

Пред Българска телеграфна агенция Вяра Тодева сподели, че е с защита, без да разяснява дали е получавала закани. По искане на политическа партия „ Възраждане “ Административният съд в София-град разпореди да бъдат прекъснати абсолютно дейностите по ремонт на монумента „ Паметник на Съветската войска “ в Княжеската градина в София, които не се правят в осъществяване на показан административен акт или на закона. Вяра Тодева съобщи още, че регионалната администрация ще апелира разпореждането са съда, за което тя има тридневен период.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР