СподелиКомпроматите от последната седмица постигнаха целта си и мероприятието отчита

...
СподелиКомпроматите от последната седмица постигнаха целта си и мероприятието отчита
Коментари Харесай

Емануил Йорданов само за ДЕБАТИ: Мероприятието отчита успех – никой не коментира служебния кабинет

Сподели
Компроматите от последната седмица реализираха задачата си и мероприятието регистрира триумф.

Това разяснява в изявление за ДЕБАТИ.БГ някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов във връзка изтеклите фотоси и разпити на анонимни очевидци, които хвърлят светлина към корупционни практики и покровителстването на контрабандни канали.

Заради тези компромати от поста си беше отхвърлен основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ Определено реализираха задачата си – имаме разбърквания по върховете на държавната администрация. Освен това считам, че доста хора са отвратени от това, което се случва и това може да докара до понижаване на изборната интензивност. Така че, мероприятието регистрира триумф “, изясни Емануил Йорданов.

Според него продуцентът на тази война е „ напълно политически “, а присъединяване на прокуратура и служби е разследване.

„ Моментът е добър предвид на това, че се сменя караулът във властта. И тази промяна минава извънредно безболезнено, никой не се занимава с нея, никой не разяснява служебния кабинет и нещата си не престават напълно умерено “, добави Йорданов.

„ В самия кабинет не бих споделил, че има някакви податки за нова сглобка, само че на процедура, мисля че кабинетът е знак на умрялата правосъдна промяна “, сподели още той и предвижда, че Законът за правосъдната власт или няма да влезе за разглеждане в Народното събрание, или ще влезе „ сакат “ в частта му за прокуратурата.

Цялото изявление четете на следващия ден.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР