Списък на народните шофьори. Опитайте се да откриете себе си

...
Списък на народните шофьори. Опитайте се да откриете себе си
Коментари Харесай

С какви шофьори се сблъскваш на пътя

Списък на националните водачи. Опитайте се да откриете себе си в него:

Старата школа

Той кара „ класики “ вид „ Москвич “. В салона му има клатещо се зарче, 3 генерации родственици, остарели килими, лопата, вила и 20 кофи с картофи. Той не бърза през редиците, не надвишава скоростта и повече мисли за това по какъв начин да не обърне доматения разсад. Дори в случай че в този миг в салона няма разсад.

Жена-новобранец

Най-лошото нещо, което може да ви се случи в кариерата ви на водач е да се сблъскате на пътя с неопитна жена-водач. На пътя тя се бои от всичко – коли, хора, дупки, кучета, котки, птици, бутилки, дървета, призраци и така нататък За съществуването на мигачи не знае по принцип, за спирачките не помни от време на време.

Неочакваните маневри са нейна запазена марка: от извънредно дясна редица се преустройва в извънредно лява. Може да си спомни нещо внезапно и внезапно да спре. Зад кормилото може да се занимава с всичко друго, само че не и да следи пътя.

Таксиджията

Той се ражда с бензин в кръвта и белезници на ръцете. Първите му думи, като се родил, били “Откъде да минем? “ Все бърза за някъде, а Правилникът за придвижване по пътищата го употребява, с цел да люпи семки върху него. Много почита икономични и евтини за ремонт коли.

Пичът

Каросерията на колата му съвсем опира асфалта, нормално е остаряла немска бричка. Стил на шофиране: изпилва гумите, прави непрестанни рискови маневри, обира всички бордюри, дупки и стълбове на фона на Криско бийт.

Професионалистът

Тези хора отдавна „ въртят геврека “, те постоянно знаят какво вършат и постоянно са прави. Дори не се тормозят, че знанията им от време на време са в несъгласие с разпоредбите на пътя. Приемат сигналите на другите водачи с презрителна подигравка, тъй като това са нервни „ чайници “, които малко схващат от същинско шофиране.

Тираджията

Този вид лидер е абсюлютно убеден, че е самичък на пътя. На мнение е, че всички останали участници би трябвало да се преценяват с него. Маневрите прави на правилото: „ Броя до три и се преустроявам. А който не се е скрил – не съм аз отговорен “.

Аз

Сред всички гореизброени по обноски на шофиране не се откри ни един, който да припомня за мен (а и да се е намерил, няма да си го призная).

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР