Спипаха петима пияни зад волана във Врачанско, един преспа в

...
Спипаха петима пияни зад волана във Врачанско, един преспа в
Коментари Харесай

Полицията накрак! Спипаха петима пияни зад волана във Врачанско, един преспа в ареста

Спипаха петима пияни зад кормилото във Врачанско, един преспа в ареста, оповестиха от полицията.
Вчера във Враца екип на Пътна полиция стопира за инспекция лек автомобил "Фолксваген ". При изработен тест на лидера за приложимост на алкохол, дрегерът отчел 1.61 промила. Шофьорът е арестуван за период до 24 часа, със формиран акт за определяне на административно нарушаване и публикуван ваучър за здравно проучване.
По случая е формирано бързо произвеждане.
Униформени спрели и лека кола "Форд Фокус ", като е осъществена инспекция на лидера й с техническо средство, което отчело 0.57 промила алкохол. Джигитът е със формиран акт за определяне на административно нарушаване по Закона за придвижване по пътищата и публикуван ваучър за проучване.
Същият ден на път Враца за село Баница е спрян и лек автомобил "Сузуки ". Шофьорът е тестван за приложимост на алкохол, като тестът отчела 0.63 промила. В хода на инспекцията е открито, че лидерът няма удостоверение за ръководство на МПС. Полицаите съставили на нарушителя 3 акта и му издали ваучър за медицински разбор.
В Мизия чиновниците на реда ревизирали лека кола "Форд Мондео ", като в хода на инспекцията открили посредством тест, че водачът е с 0.75 промила алкохол. Същият е със формиран акт и публикуван ваучър.
Вчера в Козлодуй униформени спрели лек автомобил "Фолксваген Пасат ", без сложени регистрационни табели. При осъществена инспекция за приложимост на алкохолни питиета, дрегерът отчел 0.65 промила в издишания от лидера въздух. Нарушителят е със формирани 3 акта и публикуван ваучър за здравно проучване.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР