Специя и Верона направиха разочароващо и за двата отбора равенство.

...
Специя и Верона направиха разочароващо и за двата отбора равенство.
Коментари Харесай

Специя отново се размина с домакинска победа

Специя и Верона направиха разочароващо и за двата тима тъждество. Срещата на “Алберто Пико ” приключи 0:0, като и двата отбора не съумяха да си оказват помощ доста в битката за оцеляване. Верона е в зоната на изпадащите, а днешният им противник едно място по-нагоре и с три точки повече.

Специя е без домакинска победа от септември насам, а през днешния ден гредата и отлични изяви на дебютанта на вратата на гостите Симоне Перили ги лишиха от триумфа. Верона обаче също имаше своите положителни благоприятни условия. В 35-ата минута Адолфо Гайч имаше отлична опция да открие. Той беше изцяло непокрит след ъглов удар, само че ударът му с глава прати топката във външната страна на мрежата. Специя също получи отличен късмет за гол. Нзола получи топката на прелестна позиция след центриране на Агудело, само че не съумя да я овладее.

Верона бе преследван и от травми. Още в деветата минута Нгонге трябваше да бъде заменен, а Дуда получи контузия след почивката. Калон направи огромен пропуск, откакто бе изведен самичък против вратаря. В 74-ата минута домакините можеха да поведат, само че ударът с глава на Нзола срещна гредата. Дебютантът Перили направи фантастично избавяне две минути преди края на постоянното време, когато отрази удар на Амиан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР